Bergama Cam Balkon | Katlanır, Sürgülü Ve Isıcamlı

Bergama cam balkon firmaları lideri Ege Cam Balkon Bergama. Isıcamlı, katlanır ve sürgülü cam balkon modelleri %10 İNDİRİM için hemen ziyaret et.

cam balkon izmir

Cam balkon Bergama için şimdi daha kaliteli ve daha uygun. En kaliteli markaları, en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Şimdi Türkiye’nin markaları Ege Cam Balkon yaz kampanyası ile sizlere buluşuyor.

ege cam balkon arama butonu
otomatik tente pergola
giyotin cam balkon
rolling roof teras kapama

Bergama CAM BALKON UYGULAMALARI

rolling roof
cam tavan
zip perde
giyotinli cam
hareketli pergola
ısıcamlı sürme

10.000 m2 alan ile Türkiye’nin en büyük üreticilerinden birisi ile çalışmanın ayrılacağını yaşayın. Fabrika bünyesinde boyahane, branda kesim, branda kaynak, cam balkon üretim parkuru, branda dikiş, giyotin üretim parkuru, hareketli pergola üretim parkuru ve daldırma havuzları. Proje, perakende ve hazır ürün satışı.

fabrika resim
ege cam balkon fabrika
fabrika boyahane resmi
ege cam balkon fabrika
ege cam balkon fabrika resmi
fabrika resim

Deceuninck Cam BalkonGoldLinea Rossa ve Clarks gibi markalar, cam balkon Bergama firması EGE CAM BALKON ile konutları güzelleştirmeye devam ediyor. Sürgülü, katlanır, ısıcamlı ve motorlu modelleri Bergama’in en iyi ekipleri uyguluyor. Sorunsuz montaj, kaliteli üretim, zamanında teslimat ve hızlı servis…

Katlanır ve sürme cam Bergama için en elverişli yapı malzemelerinden birisidir. Firma olarak balkonlarınıza ve mekanlarınıza bu ürünleri büyük bir özenle uyguluyoruz. Üstelik keşif ücretsiz! Hemen numaraya tıkla 0 532 523 96 10

izmir cam balkon

Satış danışmanlarımız hafta içi ve cumartesi günleri saat 19:00’a kadar balkon kapatma keşif taleplerini kabul etmektedir. Eğer siz de çalışıyorsanız ve geç saatlerde keşif talep ediyorsanız; yapmanız gereken tek şey firmamızı aramak.

cam balkon izmir

Gündelik hayattan uzaklaşmak ve ilham verici bir ortamda zaman geçirmek istiyorsanız; Ege Cam Balkon sizin için doğru adres. Daha keyifli ve değerli konutlar ve mekanlar inşa ediyoruz. Cam ve alüminyumu, sanat şeklinde bir araya getirip, sizlere sunuyoruz.

ege cam balkon logo

Konutların ve mekanları değerini arttırıyoruz. Bütün bunları kazan-kazan modeline göre gerçekleştiriyoruz. Kaliteli ürün ve işçilik bizden; ödeme ve keyif sizden. Makul fiyat yine bizden… Siz de ailemize katılmak ve balkon camlama ayrıcalığını yaşamak istiyorsanız; hemen arayın ve ücretsiz bir keşif isteyin.

cam balkon

Sizin için neler yapıyoruz?

  1. Bergama’in eşsiz manzarasını yaz-kış yaşayabilmeniz için temperli camlarla balkonlarınızı kapatıyoruz.
  2. Mekanları genişletmek için sürgülü ve katlanır balkon kapatma sistemlerini monte ediyoruz.
  3. En kaliteli malzemeleri kullanarak satın aldığınız ürünlerin ömrüne ömür katıyoruz.
  4. İşinin uzmanı montaj ekiplerimiz ile sorunsuz çalışan sistemleri sizlere teslim ediyoruz.
  5. Söz verdiğimiz zamanda geliyoruz.
  6. Sadece Gold, Gold Plus, Deceuninck ve Ege Cam Balkon ürünlerini üretiyor ve satıyoruz.
  7. Her gün tam 100 m/kare cam işliyoruz.
  8. Çok hızlı servis hizmeti veriyoruz ve bunu 2 yıl boyunca ücretsiz yapıyoruz.
  9. Sizlere en doğru ürünleri öneriyoruz.
  10. Keşifleri tamamen ücretsiz gerçekleştiriyoruz.
  11. Düşük komisyon ile ürün bedellerini kredi kartı ile 12 aya kadar bölüyoruz.
  12. Balkonlarınızı, terasları ve mekanları daha kullanışlı hale getirmek ve 4 mevsim boyunca tercih ettiğiniz şekilde kullanabilmenizi sağlamak için her gün çalışıyoruz.
  13. Balkon camlama ürünlerindeki gelişimi an ve an takip ediyoruz.
  14. Sizlerin farklı beklentileri olabileceğini biliyoruz ve onlara uygun ürünler sunuyoruz.
tiara twinmax ısıcamlı cam balkon

Cam balkon alırken nelere dikkat edilmeli?

  • Firmanın mümkün mertebe sadece balkon kapatma işi yapıyor olmasına özen gösterilmeli.
  • Keşif işinin uzman bir personel tarafından yapılmasına dikkat edilmeli.
  • Camlar kesinlikle temperli olmalı. Lamine camlar en fazla 120 cm yüksekliğ kadar tercih edilmelidir. Lamine camlar fiyat olarak daha pahalı olsa da; kırılmaları daha kolaydır. Düz camlar kesinlikle tercih edilmemelidir.
  • Camların sertifikalı olmasına dikkat edilmelidir.
  • Kalitesini ispat etmiş markaların ürünlerini tercih etmelisiniz. Marka olmuş firmalar ürünlerinin arkasında duracaktır.
  • İşin detaylarının anlatıldığı bir sözleşme düzenlemeyen firmalardan uzak durmalısınız.
  • Teknik sınırları zorlayan uygulamalar talep edilmemelidir.
  • Üretimde kullanılan profiller ve aksesuarlar kaliteli olmalıdır.
  • Montajı gerçekleştirecek kişiler kesinlikle işini  uzmanı olmalıdır.
  • Emniyet ve güvenlik her şeyden önce gelmelidir.
  • Keşif sırasında yetkili kişiye isteklerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

Bergama CAM BALKON MODELLERİ

Dağ ve denizin birleştiği; manzara keyfinin olabildiğince yaşandığı şehir Bergama cam balkon modelleri kullanımının en yoğun olduğu illerden biri. Yakın gelecekte talebin artarak büyüyeceğini öngörmek hiç de güç değil.

Camekan kapatma Bergama için iklim koşullarından ötürü de idealdir. Ilıman bir iklime sahip şehrimizde balkonda fazlaca vakit geçirilmektedir. Bu süreyi 4 mevsime yaymak sanırız Bergamalileri mutlu etmektedir.

Ürünler hakkında sizlere bilgi vermek istedik. Hangi seçeneklerimiz var ve sizler için neler yapabiliriz?

Seçenekleriniz Neler?

  1. Cam Renkleri: Mavi, bronz, füme, yeşil ve şeffaf renklerden herhangi birini seçebilirsiniz.
  2. Cam Kalınlıkları: katlanır ve sürme cam sistemlerinde 8 mm veya 10 mm kalınlığında temperli camlar kullanılmaktadır. 10 mm temperli camlar genelde askılı vitrinlerde kullanılır. Konut balkonlarında 8 mm tercih etmek teknik olarak daha doğrudur. Aksesuarlara ve kasa profiline binen yük 10 mm camlarda artmaktadır. Yüksekliği fazla olan balkonlarda, sabit bir alüminyum doğrama ile yüksekliği düşürmek gerekir.
  3. Alüminyum Profil Renkleri: İş profil rengine gelince çok daha fazla seçeneğimiz var. Natürel renk (gri eloksal) standart rengimizdir. Bunun dışında RAL kataloğunda mevcut olan renklerden herhangi birini balkon kapatma için seçebilirsiniz. Bu da yüzlerce renk arasından seçim yapabilirsiniz demektir. Ahşap desen sevenler için de elbette seçeneklerimiz var. Ahşap desen kartelasında bulunan renklerden birini seçip, ahşap rengin tadını çıkarabilirsiniz. Vernik veya cila gibi herhangi bir bakıma gerek olmadan, uzun yıllar boyunca keyifle kullanabilirsiniz.
  4. Modeller: Modeller hakkında daha geniş bilgilere ‘cam balkon modelleri linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Kabaca bilgi vermek gerekir ise; farklı beklentilere yönelik ürünlerimizin mevcut olduğunu söyleyebiliriz. Gold, Gold Plus, Vizyon, Albert Genau, Linea Rossa, Alusel ve sürme camlama serilerinden biri mutlaka size uygundur. Balkonlar için katlanır ürünler daha uygun iken; mekanlar için hem katlanır hem de sürme sistemler tercih edilebilir. Zemin kat teraslar için de sürme sistemler elverişli olabilir.
  5. Pliseli Perde: Balkon kapatma için pileli (pliseli) perde modelleri çok kullanışlıdır. Kanat içine takılır ve istendiği zaman kolayca çıkarılabilir. Diğer sistemler gibi cam kanat ile entegre değildir. Pliseli perdeyi yıkamak çok kolaydır. Sökmek için yıldız tornavida yeterlidir.
  6. Perde Profilli: Perde profili sisteme perde takılmasına olanak sağlayan 40*80 mm ebatlarında odacıklı ters ‘U’ şeklinde bir kutu profildir.
  7. Damlalık Profili: Damlalık profili buharlaşmadan veya aşırı yağıştan dolayı içeri sızmayı başarabilen suyu geriye tahliye etmek için kullanılan bir sistemdir.

Cam balkon modelleri Bergama için kullanışlı olduğu gibi, Ege bölgesinin tümünde de çok faydalıdır. Çok sert iklime sahip diğer bölgelerimizde de ısı yalıtımı sağlaması açısından çok faydalıdır.

Bergama KATLANIR CAM MODELLERİ

Katlanır sistemlerde cam kanatlar birbirine kenetlenir. Bu kenetlenme alüminyum veya silikon bazlı “h” fitillerle gerçekleşir. İlk kanat açılır ve diğer kanatlar ilk kanada doğru sürülerek yaklaştırılır. Kendisinden bir önceki kanada yaklaşan kanat, katlanarak açılır. Katlanır camlama sistemleri Bergama’de en yoğun kullanılan modeller arasındadır. Balkonları 4 mevsim kullanılır hale getirmekle kalmayıp, binanın dışı görünümünü de oldukça güzelleştirmektedir.

Bergama katlanır cam modelleri, kaliteli bir uygulama ve üretim ile sorunsuzca uzun yıllar kullanılabilir. Kullanılacak malzeme de elbette önemlidir.

izmir katlanır cam

Bergama SÜRME CAM BALKON MODELLERİ

Sürme camekan sistemleri daha çok zemin katlar, zemin kat teraslar ve mekanlar için uygundur. Eşikli ve eşiksiz olmak üzere iki modeli mevcuttur. Eşiksiz sistemin eşik yüksekliği 5 mm’dir. Eşikli sistem parapet üslerine daha uygundur. Kullanılan aksesuarlar ve profiller sistemin  uzun yıllar verimli bir şekilde çalışması için önemlidir.

Resimde de görebildiğiniz gibi, eşiksiz modeller giriş-çıkış yapılan bölümlerde elverişlidir. Ayak takılmaları engellenmiş ve kolay geçiş sağlanmış olur.

Eşikli Bergama sürme cam balkon modelleri için bu yükseklik 5 cm’ye çıkmaktadır. Parapet üstlerinde çok kullanışlı olmasına karşılık, kapı olarak kullanmak çok doğru değildir.

sürme cam balkon izmir

SÜRGÜLÜ CAM BALKON AVANTAJLARI

1- Kolay kullanılır

2- Sürgülü cam balkon Bergama gibi ılıman iklimlerde daha elverişlidir. Hava geçirgenliği katlanır sistemlere göre bir miktar fazladır.

3- Katlanır sistemde kanat mekana doğru dönerken, sürgülü sistemde mekana herhangi bir kanat gelmez. Alan kaybı sistemin kendi içinde meydana gelir.

4- Montajı oldukça kolaydır.

5- Tamiri çok kolaydır.

6- Mekanlar daha şık hale gelir.

7- Manzara keyfi, kaba PVC ve alüminyum doğramalarda olduğu gibi kesintiye uğramaz.

8- İzin gerektirmez; yasal mevzuata uygundur.

BERGAMA CAM BALKON M2 FİYATLARI

Fiyatlarımızla ilgi detayları bilgilere üst menüde bulunan “cam balkon fiyatları” sayfasından ulaşabilirsiniz. Bergama ve ilçelerine ve hatta tüm Ege bölgesine aynı fiyatları uyguluyoruz. Keşif için firmamız ücret talep etmemektedir. En düşük Bergama cam balkon m2 fiyatları 2024 yılı için 2000 TL’den başlamaktadır. Belirtilen fiyat 1 metrekare alan için geçerlidir. Dikkat edilmesi gerek husus ise; 180 cm’den kısa yüksekliklerin, 180 cm’ye yuvarlanması gerektiğidir. Sistem yüksekliğiniz 150 cm ise; 180 cm olarak baz alınmaktadır. 180 cm yüksekliği aşan balkonlarda, bulunan değer aynen alınmaktadır.

Bergama cam balkon m2 fiyatları tedarik edilen malzemelere gelen zamlar nedeni ile değişiklik gösterebilir. Bu durumda firmamız önceden bilgi vermeksizin fiyatları güncelleme hakkına sahiptir. Değişiklikler mümkün olan en kısa sürede sitemizde paylaşılmaya çalışılmaktadır.

BERGAMA KATLANIR CAM BALKON FİYATLARI

Şeffaf camlı Gold Plus sistemin fiyatı şeffaf camlı olarak metrekare fiyatı ile ilgili firmamıza ulaşabilirsiniz. Kutu profil ve benzeri hazırlık çalışmaları gerekmez ise; bu fiyat geçerlidir. Bu sistemde standart olarak alüminyum fitil, damlalıklı kasa, plastik muhafazalı çelik tekerlek ve perde profili kullanılmaktadır. Bu ürünümüzde çift tahliye sistemi mevcuttur.

Panorama marka bir sistemin m2 fiyatı da hammadde fiyatlarına göre değişiklik gösterebilmektedir. Fiyata renkli cam, çelik tekerlek, alüminyum fitil, 2 mm alüminyum et kalınlığı, %95 saflıkta alüminyum ve damlalık profili dahildir. Katlanır cam balkon modelinde, diğer tüm ürünlerden farklı olarak 4 cm oturma alanı vardır ve damlalık profili haricidir.

Bergama katlanır cam balkon fiyatları bazı durumlarda değişiklik gösterebilir. Balkonun yuvarlak şekilli olması, uygulamanın pek çok farklı hazırlık çalıştırması gerektirmesi ve ilave aksesuarlara ihtiyaç duyulması gibi etkenler, fiyatlarda değişikliğe sebep olacaktır.

ISICAMLI CAM BALKON FİYATLARI Bergama

Gold Plus Isıcamlı Seri (şeffaf cam): m/kare fiyatı 3000 liradır.

Gold Plus Seri (renkli cam): fiyatı ise 3000 lira m/kare’dir. (renkli cam için fiyat fakı alınmamaktadır)

Bronz renk alüminyum ısıcamlı modellerde boyama yöntemi ile elde edilmektedir. Dolayısı ile metrekare başına fark alınmaktadır. Natürel (gri) renk eloksal malzeme için yukarıdaki fiyatlar geçerlidir. Firmamız boyama işlemlerini eloksal malzeme üzerine yapmaktadır. Ham alüminyum profillerin doğrudan boyanması, ileride farklı sorunlara sebep olabilmektedir.

Önenmli Not: Isıcamlı  cam balkon fiyatları Bergama merkez ve ilçeleri için geçerlidir. Bergama’e 100 km ve üzeri uzaklıktaki mesafeler için ilave nakliye ücreti tahsil edilir. sistemlerinde 4+16+4 mm temperli ısıcam kullanılmaktadır. Renkli uygulamalarda genellikle camın biri renkli diğeri şeffaf olmaktadır. Bu durumda camların rengi  biraz daha açık olmaktadır. Firmamız her iki camı da renkli olarak üretebilmektedir. Böyle bir uygulama talep etmeniz halinde biraz daha koyu bir cam rengi elde edeceğinizi belirtmek isteriz. Çift taraflı renkli cam uygulamalarında da bir miktar fiyat farkı oluşmaktadır.

Bergama sürgülü cam balkon fiyatları hesaplanırken min yükseklik 180 cm olarak kabul edilir. 180 cm’yi aşan durumlarda, tespit edilen değer aynen alınır. Isıcamlı sürme cam balkon sistemleri için firmamızdan fiyat almanız daha doğru olacaktır.

Sürme Cam Balkon Fiyatları

8 mm tek camlı sürme: fiyat sorunuz

Isıcamlı sürme: fiyat sorunuz

AKSESUAR VE BOYA FİYATLARI

  • Renkli cam m/kare fiyat farkı firmamızdan fiyat talep edin
  • Renkli alüminyum m/kare renk farkı firmamızdan fiyat talep edin
  • Ahşap desen m/kare renk farkı firmamızdan fiyat talep edin
  • Anahtarlı sürme kilit firmamızdan fiyat talep edin
  • Anahtarlı katlamalı kanat kilidi firmamızdan fiyat talep edin
  • 30’luk krom kapı kolu firmamızdan fiyat talep edin
  • 30’luk alüminyum kapı kolu firmamızdan fiyat talep edin

Firmamız tarafından camekan m2 fiyatları, tedarikçi firmaların fiyatlarında meydana gelen değişiklikler nedeni ile haber verilmeksizin değiştirilebilir.

Bergama BALKON CAMLAMA

Bergama Balkon camlama sistemlerinin bu kadar popüler olması moda kavramı ile izah edilebilir mi? Bu sorunun cevabı kesinlikle hayır. Birçok faydayı bir arada sunan çok kullanışlı ürünlerden söz ediyoruz. Balkonun bağlı odalarda, ısınmak için sarf edilen enerji miktarı en az %30 ve en fazla %50 oranında düşmektedir. Balkonlar kış ve bahar mevsimlerinde de kullanılabilen yaşam alanlarına dönüşmektedir. Çoğu müşterimizin sık kullanılmayan eşyaları depolayabilecekleri bir odaları yok. Bu açıdan da oldukça faydalı bir ürün olarak karşımıza çıkmaktadır.

Uygulama yaptığımız müşterilerimiz çoğundan öğrendiğimiz başka gerçekler de var. Evin içinde oluşan toz ve kir yadsınamayacak kadar büyük bir problem. Özellikle büyük şehirlerde bu tozlanma ve kirlenme süresi daha kısa. Bergama Cam balkoncular uygulamasını yaptıktan sonra, bu konuda olumlu manada çok büyük bir değişiklik geldiğini sık-sık duyuyoruz. Bunlar Bergama ve Ege bölgesi genelinden elde ettiğimiz verilerdir.

izmir balkon camlama

Hem kapalı hem de açık konumda kullanılması da başka bir artı özellik. Mekan veya balkon aynı zamanda hem kapalı hem de açık olarak kullanılabilmektedir.

Biraz da ses izolasyonuna değinmek gerekir. Bergama‘da katlamalı camekan uygulaması gerçekleştirdiğimiz müşterilerimizden bu konu ile ilgili de veri topladık. Uygulama yapılan balkonların önünde odalarda ciddi oranda ses azalışı gözlemledik. Bu günümüz şehir yaşamında en önemli konulardan biri haline gelmiştir.

Balkonlara üst katlardan atılan cisimler hepimizin ortak şikayeti. Sigara izmaritinden tutun da çiğdem kabuğuna kadar bir çok cisim balkonlarımızı ziyaret edebilmektedir. Şehir yaşamına adapte olamayan insanlar tarafından mağdur edilen bir sürü nezih metropol sakini hayatını sıkıntılar içinde sürdürmeye çalışmaktadır. Bu tür cisimlerin ve pisliklerin balkona düşmesini engellemesi bakımından da bize göre çok önemli ürünlerdir.

Hırsıza kilit yoktur derler. Evet; buna biz de katılabiliriz. Ürünlerimizi uyguladığımız balkonlara tırmanmak veya tırmanma aracı olarak kullanmak imkansızdır. Düz yüzeye tutunamayan hırsızlar, üst katlara ulaşamamaktadır. Bir şekilde balkona ulaşsa bile, aşması gereken çetin bir engelle karşı karşıya kalacaktır. Temperli camın kırılması oldukça güçtür. Kırılsa bile büyük bir gürültü çıkaracaktır ve balkon kapısı ile uğraşacak kadar zamanı bulamayacaktır. Emniyet açısından da tavsiye edilen ürünlerdir.

Su izolasyonu müşterilerimizin en takıntılı olduğu konulardan birisidir. Çok yoğun yağışlarda, binlerce uygulamadan aldığımız şikayet sayısı 3-4 civarındadır. Buradan katlanır camlama Bergama sistemlerinin genel manada su almadığı sonucu çıkarılabilir. Buradan kesinlikle su almazlar sonucunu çıkarmak da doğru olmayacaktır.

CAM BALKON NEDİR?

“Cam Balkon” alüminyum ray üzerinde 8 veya 10 mm temperli kanatların gerek sürülerek ve gerek katlanarak açılmasına olanak veren doğrama sistemine verilen addır.

TARİHÇE

Camekan kapatma (katlanır – sürgülü) ürünleri ilk defa Finlandiya’da üretilmeye başladı. Başlangıçta balkonlar için kuşlara karşı bir tedbir olarak üretilen bu ürünler zamanla gelişim göstermişlerdir. İlk ürünler tamamen alttan taşımalıydı. Bütün yük alt ray ve tekerleklerde idi. İlerleyen dönemlerde alttan üstten taşımalı, üstten taşımalı, sürgülü ve motorlu sistemler üretime konuldu. Balkonu camlama kapatma sistemleri öncelikle Avrupa’ya ve oradan da tüm dünya yayılmıştır.

Ülkemizde bu ürünler 1996 yılında ilk defa Ankara ilimizde üretilmeye başladı. Günümüzde tüm Türkiye’de katlamalı ve sürgülü modellerin imalat ve montajı vardır. Balkon kapatma ürünleri Bergama ilinde 1998 yılından beri üretilmektedir.

İzmir Bergama ilçesinde cam balkon hizmeti verdiğimiz mahalleler;

Ahmetbeyler Mahallesi Akçenger Mahallesi Alacalar Mahallesi Alhatlı Mahallesi Alibeyli Mahallesi Armağanlar Mahallesi Aşağıbey Mahallesi Aşağıcuma Mahallesi Aşağıılgındere Mahallesi Aşağıkırıklar Mahallesi Atatürk Mahallesi Atçılar Mahallesi Atmaca Mahallesi Avunduk Mahallesi Avunduruk Mahallesi Ayaskent Mahallesi Ayvatalar Mahallesi Aziziye Mahallesi Bahçelievler Mahallesi Balaban Mahallesi Barbaros Mahallesi Bayramcılar Mahallesi Bekirler Mahallesi Bölcek Mahallesi Bozköy Mahallesi Bozyerler Mahallesi Çakırlar Mahallesi Çalıbahçe Mahallesi Çaltıkoru Mahallesi Çamavlu Mahallesi Çamköy Mahallesi Çamoba Mahallesi Çeltikçi Mahallesi Cevaplı Mahallesi Çitköy Mahallesi Çobanlar Mahallesi Çürükbağlar Mahallesi Dağıstan Mahallesi Demircidere Mahallesi Dereköy Mahallesi Doğancı Mahallesi Durmuşlar Mahallesi Eğiller Mahallesi Eğrigöl Mahallesi Ertuğrul Mahallesi Fatih Mahallesi Ferizler Mahallesi Fevzipaşa Mahallesi Gaylan Mahallesi Gaziosmanpaşa Mahallesi Gazipaşa Mahallesi Göbeller Mahallesi Göçbeyli Mahallesi Gökçeyurt Mahallesi Gültepe Mahallesi Hacıhamzalar Mahallesi Hacılar (Dereköy Bucağı) Mahallesi Hacılar (İsmailli Bucağı) Mahallesi Halilağalar Mahallesi Hamzalısüleymaniye Mahallesi Hisarköy Mahallesi İkizler Mahallesi Ilgıncaber Mahallesi İncecikler Mahallesi İneşir Mahallesi İnkılap Mahallesi İslamsaray Mahallesi İsmailli Mahallesi Kadıköy Mahallesi Kadriye Mahallesi Kaleardı Mahallesi Kapıkaya Mahallesi Kaplan (Göçbeyli Bucağı) Mahallesi Kaplan (Yukarıbey Bucağı) Mahallesi Karahıdırlı Mahallesi Karalar Mahallesi Karavelilier Mahallesi Kaşıkçı Mahallesi Katrancı Mahallesi Kıranlı Mahallesi Kırcalar Mahallesi Kızıltepe Mahallesi Kocahaliller Mahallesi Kocaköy Mahallesi Koyuneli Mahallesi Kozluca Mahallesi Kurfallı Mahallesi Kurtuluş Mahallesi Mahmudiye Mahallesi Maltepe Mahallesi Maruflar Mahallesi Muratlar Mahallesi Narlıca Mahallesi Okçular Mahallesi Öksüzler Mahallesi Örenli Mahallesi Örlemiş Mahallesi Oruşlar Mahallesi Ovacık Mahallesi Paşaköy Mahallesi Pınarköy Mahallesi Pireveliler Mahallesi Rahmanlar Mahallesi Sağancı Mahallesi Sarıcalar Mahallesi Sarıcaoğlu Mahallesi Sarıdere Mahallesi Seklik Mahallesi Selçuk Mahallesi Sindel Mahallesi Süleymanlı Mahallesi Talatpaşa Mahallesi Tavukçukuru Mahallesi Teğelti Mahallesi Tekkedere Mahallesi Tekkeköy Mahallesi Tepeköy Mahallesi Terzihaliller Mahallesi Tırmanlar Mahallesi Topallar Mahallesi Turabey Mahallesi Üçtepe Mahallesi Ulucamii Mahallesi Ürkütler Mahallesi Yalnızdam Mahallesi Yalnızev Mahallesi Yenikent Mahallesi Yeniler Mahallesi Yerlitahtacı Mahallesi Yortanlı Mahallesi Yukarıada Mahallesi Yukarıbey Mahallesi Yukarıcuma Mahallesi Yukarıkırıklar Mahallesi Zafer Mahallesi Zağnoz Mahallesi Zeytindağ Mahallesi

Bergama Cam Balkon | Katlanır, Sürgülü Ve Isıcamlı” hakkında bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir