Karşıyaka Giyotin Cam – Türkiye’nin En iyisi

Karşıyaka giyotin cam. 0 232 339 07 98 Daha iyisinin olmadığını siz de göreceksiniz. Hafta içi ve cumartesi günleri mağazamızı ziyaret edip ürünleri inceleyebilirsiniz. Hem emniyetli hem de silinebilir sistem.

Karşıyaka’da giyotin cam ihtiyaçlarınızı karşılamak için hizmetinizdeyiz. Modern tasarımlarımız ve kaliteli malzemelerimizle Karşıyaka Giyotin Cam, mekânlarınıza değer katıyor.

giyotin cam balkon
giyotin
giyotin cam
emniyetli giyotin cam
safe use
safe lock
silent rolling

EGE CAM BALKON

Karşıyaka Giyotin Cam Özellikleri

  • Isıcam ve 8 mm cam uygulanabilir
  • Camlar temperli
  • Tüm ürünler silinebilir
  • Özel mekanizma ile içeriden silme imkanı
  • Profiller tüm renklere boyanabilir
  • Ahşap desen veya düz renk tercih edilebilir
  • Şeffaf, füme, bronz, mavi ve yeşil renk cam seçenekleri
  • Isıcamlı uygulamalarda tek taraf veya çift taraf renkli cam seçeneği
  • Korkuluk ve cam balkon aynı üründe
  • Ürünün tasarımı yüksek izolasyon sağlar
  • Üründe kullanılan contalar ve fitiller en yüksek izolasyon değerlerini sağlar
  • Hava, ses ve su yalıtımında tartışmasız en iyi ürün
  • İçeride yer kaplamaz ve evinizin değerini arttırır
giyotin cam güvenliği

Uygulama Örnekleri

Farklı zamanlarda farklı müşterilerimiz için üretip montajını gerçekleştirdiğimiz farklı giyotin cam uygulamaları. Antrasit gri renk profiller yoğun bir şekilde talep edilmektedir. Moda olmuş olan bu renk tek tercihiniz değildir. Çok farklı renkleri tercih ederek harika mekanlar yaratabilirsiniz.

giyotin cam 1
giyotin cam 2
giyotin cam 4
giyotin cam balkon 6
giyotin cam balkon 7
giyotin cam balkon 8
giyotin cam balkon 9
giyotin cam balkon 5

Silinebilir Giyotin Cam Balkon Karşıyaka

Tüm ürünlerimizde kanatlar aşağıya indiğinde switch 10 saniye bekler. Sonrasında sistemi kilitler ve kanatlar temizlik için ancak kollar yardımı ile açılabilir. Silinebilir giyotin cam modelinde kanatlar kapalı konumdayken alt kanat açılmaz. Bu çok önemlidir çünkü çocukların meraklı olabileceğini biliyoruz.

silinebilir giyotin cam
giyotin cam özellikleri
giyotin cam özellikleri

Karşıyaka Giyotin Cam Fiyatları

Giyotin cam fiyatları her projeye özel olarak hesaplanmaktadır; ancak yine de bir aralık vermek mümkündür. Ürünün cam rengi, cam türü ve ölçüleri fiyatı belirleyecektir. En doğrusu projeniz için firmamızdan fiyat teklifi almanızdır. Satış danışmanlarımız size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

Giyotin Cam M2 Fiyatları

Tek Camlı Giyotin Cam (Şeffaf Cam)4500 – 5500 TL arası
Isıcamlı Giyotin Cam (Şeffaf Cam)4800 – 5800 TL arası
Tek Camlı Giyotin Cam (Renkli Cam)4700 – 5700 TL arası
Isıcamlı Giyotin Cam (Renkli Cam)5000 – 6100 TL arası

Giyotin Cam Balkon Fiyatları Neye Göre Belirleniyor?

Bize uygulama alanının en ve boyunu vermeniz giyotin cam balkon fiyatları için yeterlidir. Genişliğin 3.5 metreyi ve yüksekliği 3 metreyi geçmemesi gerekir. Bu ölçülerde giyotin cam üretmek çeşitli teknik sorunlara sebep olabilir. Dilediğiniz cam rengini ve cam türünü de bize iletmeniz durumunda çok kısa sürede fiyat size bildirilir.

Karşıyaka Giyotinli Cam M2 Fiyatları 2024

2024 yılı listemiz yukarıdaki gibidir. Ancak liste sadece bir fikir vermesi bakımından hazırlanmıştır. 2024 yılı ürünlere yoğun zamların geldiği bir yıl oldu. Dolayısıyla firmalar sabit fiyat listeleri ile hareket edemediler.

giyotin cam renkleri

Kumandalı Giyotin Cam Balkon Sistemleri

Giyotin cam sistemleri uzaktan kumanda ile tek tuşla kontrol edilir. Camları dilediğiniz konumda bırakabilirsiniz yada tam açık veya tam kapalı konuma getirebilirsiniz. Ürünlerimizde 120 n/m tork gücüne sahip motorlar kullanıyoruz. Bu motorlar yüksek ağırlıkları taşıyacak şekilde tasarlanmıştır.

giyotin cam motor motoru kumandası

Elektrikli Motorlu Dikey Cam Balkon Sistemleri

Elektrikli giyotin camların enerji bağlantıları yetkili elektrikçiler tarafından yapılmalıdır. Direncin düşmemesi için her birine ayrı hat çekilmesi gerekir. Firma montaj personelimiz ürünleri test etmek için geçici olarak her dikey cam balkon sistemine elektrik bağlayacaktır; ancak kalıcı bağlantıları yapmayacaktır.

Karşıyaka Giyotin Cam Balkon Modelleri

Firmamızın tüm ürünleri silme mekanizmasına sahiptir. Modelden çok sadece istediğiniz bazı özellikleri belirtmeniz yeterlidir. Karşıyaka giyotin cam balkon modelimizde zincir kullandığımızdan herhangi farklı bir modele ihtiyaç duymazsınız. Bazı müşterilerimiz kanatların yukarıda toplandığı modelleri soruyorlar. Giyotinin mantığı kanatların aşağıya doğru açılmasıdır çünkü hem cam balkon hem de korkuluk olabilmelidir. Yukarıda toplanan sistemleri firmamız üretmemektedir.

Sık Sorulan Sorular

Giyotin Cam Balkon Temizliği Nasıl Yapılır?

Camları temizlemeniz ve rayları temiz tutmanız yeterlidir. Profilleri ve camları bulaşık deterjanı veya sıvı sabun ile silebilirsiniz. Camlar için cam temizleyici sıvılar kullanabilirsiniz. Ağır kimyasallar içeren güçlü temizleyiciler kullanmamalısınız.

Giyotin Cam Balkon Bakımı Nasıl Yapılır?

3-4 ayda bir temizlik yaptıktan sonra raya pas giderici spreyler uygulanabilir. Rayları temiz tutmak da yapabileceğiniz başka bir bakımdır. Kanatların ineceği alanda herhangi bir şeyanın olup olmadığını da kontrol etmelisiniz.

Giyotin Cam Balkon Servisi Nasıl Yapılır?

Ürünler içeriden kolaylıkla servis yapılabilecek şekilde tasarlanmıştır; dolayısıyla tüm servisler içeriden yapılır. Camların çok ağır olmaması, yani ideal ölçülerde olmaları bazı daha önemli servis ihtyiaçlarında önemlidir.

Giyotin Cam Yasal Mı?

Evet; giyotin cam yasaldır, çünkü kanatlar açık konumdayken korkuluk görevi görür. Açıkken alan kazandırmadığı için yasal ürünler arasındadır.

Giyotin Cam Yaptırırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Öncelikle doğru firma ve doğru ürün tercih edilmelidir. Sonrasında ürünün ebatlarının azami ölçüler içinde olmasına dikkat edilmelidir. Doğru ürün zincirli ve silinebilir olmalıdır. Gerekli emniyet mekanizmalarına sahip olmalıdır. Tasarımı ve kullanılan malzemeler hem estetiğe hem de izolasyona yönelik olmalıdır. Ayrıca elin sıkışmaması için son kanatta hareketli bir kanat olmalıdır. Hepsinden de önemlisi balkonun doğru inşa edilmiş olması gerekmektedir. Giyotin gibi ürünlerin ağırlığını taşıyacağından emin olunmalıdır. Montaj doğru bir şekilde ürünü yerinde sabit tutacak şekilde yapılmalıdır.

Giyotin Cam Balkon Çok Ses Yapar Mı?

Hayır; cam balkon özel mekanizması sayesinde çok ses yapmaz. Oluşan çok düşük ses sadece sistem çalışırken açığa çıkar.

Giyotin Cam Balkon Su Alır Mı?

Hayır; almaz. Ürün doğru tasarlanmış ve üretim yönergelerine uyulmuşsa kesinlikle su almaz. Doğru bir montaj ve kullanılan silikonların kalitesi de önemlidir.

Giyotin Cam Elektrikler Kesilince Çalışır Mı?

Hayır; giyotin cam balkon sistemleri sadece elektrikle çalışır. Manuel olarak kontrol edemezsiniz.

giyotin cam balkon

Karşıyaka Otomatik Giyotin Cam Balkon

Bu ürünlere genellikle otomatik açılan cam balkon da denir. Yatay çalışan otomatik cam balkon yoktur. Diğer ürünler ya sürgülü yada katlanır sistemlerdir. Dolayısıyla otomatik ürünlerin hepsi dikey çalışır.

Uzaktan Kumandalı Cam Balkon Bizden Alınır

Firmamız bu ürünler ilk çıktığından beri üretim ve uygulamasını yapmaktadır. Türkiye’nin en özellikli ve kaliteli cam balkon sistemini üretiyoruz. Winnice marka ürünümüz güvenlik ve izolasyon konusunda rakipsizdir. Mağazamızda ürünü gördüğünüzde farkı hemen anlayacaksınız.

Isıcamlı Giyotin Cam Balkon Karşıyaka

Daha fazla izolasyona ihtiyacınız varsa, ısıcamlı giyotin cam sistemleri tam size göredir. Camların her ikisi de 4 mm ve temperlidir. Eğer Şişecam Konfor gibi izolasyonu çok daha yüksek bir camı tercih ederseniz tek renk seçeneğiniz şeffaftır. Konfor cam renkli olarak üretilmemektedir. Bunun belli teknik sebepleri vardır. Linea Rossa alüminyum doğrama ürünlerimizi de incelemenizi öneririz. Ayrıca Pimapen tedarikçimizin ürünlerine de göz atabilirsiniz.

İzmir Karşıyaka ilçesinde giyotin cam hizmetli verdiğimiz mahalleler;

Aksoy Mahallesi Alaybey Mahallesi Atakent Mahallesi Bahariye Mahallesi Bahçelievler Mahallesi Bahriye Üçok Mahallesi Bostanlı Mahallesi Cumhuriyet Mahallesi Dedebaşı Mahallesi Demirköprü Mahallesi Donanmacı Mahallesi Fikri Altay Mahallesi Goncalar Mahallesi İmbatlı Mahallesi İnönü Mahallesi Latife Hanım Mahallesi Mavişehir Mahallesi Mustafa Kemal Mahallesi Nergiz Mahallesi Örnekköy Mahallesi Sancaklı Mahallesi Şemikler Mahallesi Tersane Mahallesi Tuna Mahallesi Yalı Mahallesi Yamanlar Mahallesi Zübeyde Hanım Mahallesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir