Menderes Otomatik Motorlu – Motorlu, Kumandalı

Menderes otomatik tente ve branda sistemleri. Açılır kapanır, elektrikli ve ışıklı tente modelleri üretim ve uygulama. Ücretsiz keşif ve kredi kartına 12 aya kadar vade imkanı.

menderes otomatik tente

izmir otomatik tente
Menderes otomatik tente

Otomatik tente, çatıyı hem açık hem de kapalı kullanmamıza olanak sağlayan, kullanışlı bir üründür. Otomatik tente sistemleri ülkemizde 10 yıldır yoğun talep görmeye başlamıştır.

otomatik tente modelleri
otomatik tente modelleri

Menderes otomatik tente sistemlerinde yüksek torklu tüp motorlar kullanılır. Bu tip motorlar brandayı ileriye ve geriye bir triger kayışı yardımı ile hareket ettirir.

Kaliteli motorların ömürleri de uzun olmaktadır. Somfy, Mosel ve Becker gibi kaliteli motorlar uzun yıllar sorunsuzca hizmet verebilirler.

otomatik tente izmir
otomatik tente Menderes

Otomatik branda sistemi uzaktan kumanda ile kontrol edilebilmektedir; tek yapmanız gereken kumandaya basıp brandayı ileriye geriye hareket ettirmektir.

motorlu pergola izmir
motorlu pergola Menderes

Tente ile birlikte İzmir otomatik tente modelleri de ihtiyaç listenizde olabilir; İzmir cam balkon uygulamalarımız için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz veya Giyotinli cam balkon fiyatları hakkında bilgi almak isteyebilirsiniz.

Otomatik tente sistemlerinde kullanılan brandalar, uzun süre dayanabilmesi için çok özel malzemelerden üretilmiştir, Yanmaya karşı da dayanıklı olan bu kumaşların, açık renkte olanlarını tercih ederseniz çok daha uzun bir süre verim alabilirsiniz.

ışıklı tente izmir
ışıklı tente Menderes

Bir sistemin kalitesini elbette sadece bir motor belirlemiyor… Alüminyum profiller, raylar, rulmanlar, branda, montaj işçiliği, üretim işçiliği ve tasarım gibi faktörler ürünün kalitesini belirlemektedir. Kaliteli bir sistem bütün bu faktörlerin doğru bir şekilde bir araya gelmesi ile ortaya çıkmaktadır.

motorlu tente
motorlu tente

Firmamız Slidex markasının resmi bayidir. Slidex Menderes otomatik tente ürünü uzun yıllar sorunsuzca çalışabilmesi için tasarlanmıştır. Raylar, profiller, tente, motor ve kumanda birbiri ile mükemmel bir uyum içerisindedir.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=dOFTC2cmTws]

Finlandiya menşeli ürün kalite ve makul fiyat ikilisini birlikte müşterilerine sunmamızda bizlere büyük destek vermektedir.

Renk Seçenekleri

Otomatik tente sistemlerinde renk tercihinde bulunmanız gereken başlıca iki nokta vardır; bunlardan birincisi alüminyum profiller…

Alüminyum profillerde ral renklerini seçebildiğiniz gibi ahşap desen renklerinden birini de seçebilirsiniz. Bu tamamen müşterilerimizin tercihine kalmış bir durumdur. Aşağıda önce ral renkleri sonrasında da ahşap desen renkleri ile ilgili görseller dikkatinize sunulmuştur.

RAL RENKLERİ

aluminyum ral renkleri
alüminyum ral renkleri

Ral Renklerinin Özellikleri

Ral renkleri düzdür. Birçok seçeneğiniz vardır. Branda ile birlikte doğru kombine ettiğinizde çok estetik yaşam alanları elde edebilirsiniz. Ral boyalar eloktrostatik fırın boyama yöntemi ile elde edilir. Elektrik akımı ile birlikte özel bir boya profiller üzerine püskürtülür. Elektrik, toz boyanın profile yapışmasını sağlar. Yüksek dereceli fırında da boya kemikleştirilir.

AHŞAP DESEN RENKLER

ahşap desene aluminyum renkleri
ahşap desen alüminyum renkleri

Ahşap Renklerin Özellikleri

Ahşap renklerde öncelikte elektrostatik boya yöntemi ile taban rengi atılır. Fırınlamanın ardından profiller soğumaya bırakılır. Profiller soğuduktan sonra desenli film tabakası alüminyum profillerin üzerine yapıştırılır. Ardından 2. katman boyası profillerin üzerine atılır. Fırınlama işleminin sonunda ürünler artık hazırdır. Ham alüminyum üzerine değil; eloksal alüminyum üzerine yapılan boya işlemleri daha uzun ömürlüdür.

Renk seçiminde bulunabileceğiniz bir diğer unsur da ürünün brandası. Aşağıdaki görselde hangi renkleri seçme şansına sahip olduğunuzu görebilirsiniz.

BRANDA RENKLERİ

otomatik tente branda renkleri
otomatik tente branda renkleri

Menderes Otomatik Tente Modelleri

Otomatik tente modelleri ışıklı ve ışıksız olmak üzere ikiye ayrılır. Firmamız sadece ışıklı modelleri üretmektedir. Işıklı modellerde üç ayrı ışık rengi seçeneğiniz bulunmaktadır. Bunlardan birisi gün ışığı diğeri beyaz ışık bir diğeri de kandil rengidir.

izmir motorlu branda
Menderes motorlu branda

Menderes Otomatik Tente Fiyatları

Firmamız 25 metrekareye kadar olan ürünleri 25 metrekare üzerinden fiyatlandırma yapmaktadır. Bu firmaların tamamının standart olarak uyguladığı şekildir. Uyguladığımız metrekare fiyatı ise 450 liradır. Bu durumda firmamızda 25 metrekareye kadar olan tentelerin tamamı 11250 liradır. 25 metrekareyi geçen alanlarda hesaplama bulunan metrekare ile fiyatın çarpılması ile elde edilir. 30 metrekarelik örnek bir alan 13 bin 500 liralık fiyat ile satılmaktadır.

Teslimat Süresi

Otomatik tente sistemlerinde teslimat süresi belirli faktörlere bağlıdır bu faktörler sırasıyla;

1- alüminyum profillerin boyadan firmamıza ulaşma suresi
2- brandanın dikilip hazır hale gelmesi
3- uygulama bekleyen sıradaki müşterilerin sayısı

Ortalama bir rakam vermek gerekirse uygulamalar genellikle 2 hafta içerisinde tamamlanmaktadır. Teslimat süresini uzatabilen başka faktörler de vardır. Boyahaneden gelen alüminyum profillerin boya kalitesinin düşük olması ve firmamız tarafından boyahaneye iade edilmesi süreyi bir miktar uzatacaktır. Buna profiller üzerindeki çizikler de dahildir.

Makul fiyatlarla kaliteli ürünleri müşterilerle buluşturmak firmamızın prensipleri arasındadır. Bunu gerçekleştirmek için sermaye, tecrübe ve teknolojik altyapı gereklidir. Bütün bunların yanı sıra ayrıca kaliteli yetişmiş iş gücüne de ihtiyacınız vardır. Ege cam balkon olarak bu konulara azami miktarda dikkat ediyoruz. Mutlu müşterilerin birçok yeni müşteri ile tanışmamıza imkan vereceğini biliyoruz.

Sıkça sorulan sorular

Otomatik tente su alır mı?

Otomatik tente modellerinin su alması hem uygulama hem de ürünün tasarımı ile alakalı bir durumdur. Ürün tasarımı su almaya elverişli ise; doğru bir uygulama bile su sorununu ortadan kaldırmayacaktır. Dolayısıyla denilebilir ki; iyi bir montaj ile birlikte doğru tasarlanmış bir ürün gereklidir.

Otomatik tente brandası yanar mı?

Menderes otomatik tente brandası da diğer her nesne gibi yanabilir. Önemli olan ürünün yanabilir olup olmaması değil, ne şekilde yandığı ve ne kadar sürede alev aldığıdır. Firmamızın ürettiği otomatik tente brandaları çok geç alev alan ve eriyerek yanan ürünlerdir. Bu özellikleri nedeni ile konutlarda ve ticari mekanlarda güvenle kullanılabilir.

Otomatik tente yasal mıdır veya yasak mıdır?

Bu soruya iki açıdan cevap vermek gerekir

1- konutlar açısından
2- ticari mekanlar açısından

KONUTLAR: Konutlar açısından meseleye bakar isek; yasal olmayan herhangi bir çatı malzemesi gibi, otomatik tente sistemleri de aynı derecede yasal değildir. Bu aynı zamanda diğer ürünler kadar yasal olduğu anlamına da gelmektedir. Kanuna uygunluk veya uygunsuzluk meselesi, ürünün türü ile ilgili olmayıp genel prensipler ile alakalıdır.

Müstakil bir evde pergola malzemesi olarak kullanacağınız bir otomatik tente sistemi yasaldır; sorun genellikle yarısı kapalı yarısı açık olan çatı katlarında çıkmaktadır. Alan kazanmak için uygulanan otomatik tente sistemleri birçok belediye tarafından yasal olarak kabul edilmekle birlikte bazı belediyeler bu uygulamaya izin vermemektedir.

TİCARİ MEKANLAR: Olaya bir de ticari mekanlar açısından bakalım… Eğer mekanın önünde dükkanın kullanımına tahsis edilmiş özel bir alan var ise; burayı otomatik tente sistemi ile kapatmak için kat maliklerinden yazılı izin almak gereklidir. Çoğu durumda apartman sakinleri tarafından olumlu karşılanan bu durum, bazen aksi istikamette bir tepki ile de karşılaşabilmektedir.

Dolayısıyla yasal konulardaki tedbirleri almak müşterilere düşmektedir. Siparişi verilen, üretimi tamamlanan ve ödemesi alınan bir ürünün para iadesi yapılmamaktadır.

Önemli: Yasal konularda emin olmadan otomatik branda siparişi vermeyin. Maddi kayıplara neden olan bu durum hem sizleri hem de bizi üzecektir.

Otomatik tente ısı yalıtımı sağlar mı?

Otomatik tente sistemleri bir alanın hem kapalı hem de açık çatı olarak kullanılması için geliştirilmiş ürünlerdir. Bu çok kullanışlı özelliklerine rağmen elbette bazı olumsuz özellikleri de mevcuttur. Diğer sabit çatı modellerinde olduğu kadar yüksek seviyede bir izolasyon değeri beklememek gerekir.

Çok sert iklim koşullarının geçerli olmadığı Menderes ve Ege bölgesinin birçok yeri bu ürünler açısından oldukça elverişlidir. Karasal iklime sahip birçok il ve ilçemizde de, otomatik tente modellerinin kullanıldığı bir gerçektir. Isıtma veya soğutma masraflarının bir miktar daha fazla olacağı göz önünde bulundurulmalıdır.

Ürün ve hizmetlerle ilgili doğru bilgilere ulaşmak müşterilerimizin hakkıdır. Biz üreticilerin de doğru bilgileri müşterilere ulaştırmak görevidir. Bu bilinç ile hareket eden tüm firmaların, sundukları ürün ve hizmetler ile ilgili doğru bilgileri müşterilere vermeleri birçok olumsuz durumu önden engelleyecektir.

Otomatik tente ile kış bahçesi oluşturulabilir mi?

Evet; otomatik tente branda sistemleri ile kış bahçeleri kurulabilir. İzolasyonun bir miktar daha düşük olması bir olumsuzluk gibi görülse de, ilgi alanın hem açık hem de kapalı tavan olarak kullanılmasına olanak sağlar.

Otomatik tente arıza yapar mı?

Her üründe olduğu gibi, malzemelerin bir ömürleri vardır. Otomatik tente ürünleri bu konuda oldukça avantajlı durumdadır. Alüminyum profiller bina ömürlerinden daha uzun bir ömre sahiptir. Arza yapabilecek olan unsurlar daha çok motorlar ve hareketli aksamlardır. Kaliteli ve iyi tasarlanmış aksesuarlar uzun süre sorunsuz bir şekilde çalışacaktır.

Otomatik tente sisteminin brandasının ağırlığına uygun olarak seçilmiş kaliteli bir tüp motor, kolay kolay arıza yapmayacaktır. Diğer arızalar genellikle kurulum ile alakalıdır. Bu açıdan bakıldığında, işinde uzman montaj ekiplerinin uygulamayı gerçekleştirmesi oldukça önemlidir.

Bir markanın bayiliğini yapmamız ve Slidex markasına güvenmemiz, müşterilerimizin ödedikleri paranın tam karşılığını almalarını sağlamak içindir. Bu sayede hem ekonomik hem de çok kaliteli bir ürünü müşterilerimizle buluşturuyoruz. Slidex markasının ürünlerin argesine çok fazla miktarda kaynak ayırdığını biliyoruz. Argenin de iyi bir ürün elde etmenin yapı taşı olduğunu biliyoruz… Bu yüzden sadece Slidex ile çalışıyoruz.

Menderes Işıklı Tente

Birçok müşterimizin otomatik tente ürününü, ışıklı tente adı altında aradığını biliyoruz. Aslında ışıklı tente diyenler de haksız sayılmazlar. Brandanın katlanma yerlerinde spot ışıkların bulunması, ürünün adının Menderes ışıklı tente olarak anılmasını sağlamıştır.

Menderes Motorlu Tente

Motorlu tente daha geniş bir kavramdır. Menderes otomatik tente araması genellikle bildiğimiz yatay olarak hareket eden ve çatı görevi gören tente modelleri ile alakalıdır. Menderes motorlu tente aramalarının daha geniş kapsamlı olduğunu rahatlıkla görebiliyoruz. Dikey çalışan motorlu tente modelleri olabildiği gibi motorlu körüklü tente modelleri de mevcuttur.

Menderes Motorlu Branda Alırken Firma Seçimi

Firma seçimi biraz zorlu bir süreçtir. Güven içerisinde işinizi emanet edeceğiniz firmayı bulmak her zaman o kadar da kolay değildir. Eğer referans ile ulaştığınız bir firma değil ise; öncelikle firmanın internet ortamındaki profilini inceleyin.

Google harita kaydı var mı? Harita kaydı var ise kaç adet değerlendirme almış? Değerlendirmeler genellikle olumlu mu? Şikayetvar gibi platformlarda çok yoğun olarak şikayet almış mı? Ne tür şikayetler almış. Olumlu değerlendirmeler yapay duruyor mu?

Hiç bir firma %100 müşteri memnuniyeti sağlayamaz; ancak yüksek bir memnuniyet oranı yakalayabilir.

Şirketimizden örnek verelim… Google’da arama ege cam balkon olarak yaptık. Aramanın kısa linki https://www.kisa.link/MLvL

ege cam balkon google yorumları
ege cam balkon google yorumları

Karşımıza 82 Google yorumu ve 5 üzerinden 4.7 müşteri memnuniyeti puanı çıktı. Firmamızın 1995 yılından beri faaliyette olduğu göz önünde bulundurulur ise; müşteri memnuniyet oranımızın nerede ise %100’e yakın olması, çok onur verici bir durum.

Hizmet ve ürünleri bir arada sunmak ve bu kadar yüksek bir geri dönüş almak elbette kolay olmadı. Bunun için oldukça fazla çabaladık. Ekiplerin ve ürünleri oturması yıllar aldı… Firmamız şu anda bünyesinde bulunan ürün ve hizmetleri büyük bir kolaylıkla sunmaktadır. Hem büyük bir kolaylıkla hem de severek elbette.

Menderes Otomatik Tente Firmaları Arasında Lideriz

Menderes otomatik tente firmaları arasında lideriz söylemi biraz abartılı mı geldi? Emin olabilirsiniz ki; bu söylem gerçeği yansıtmaktadır. Sebebini anlatalım… Biz bir tente firması değiliz. Biz manuel veya şeffaf brandaların dikimini ve uygulamasını yapmıyoruz. Biz firma olarak dikey branda gibi ürünlerin de uygulamasını yapmıyoruz. Körüklü tente ve benzeri hiç bir ürün firmamızın bünyesinde yoktur.

Bizde sadece ışıklı otomatik tente modellerinin üretim ve montajı vardır. En iyi tenteci biziz demiyoruz; en iyi Menderes otomatik tente firması biziz diyoruz. Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Ücretsiz keşif için tek yapmanız gereken bizi aramak.

0 532 523 96 10 – ÜCRETSİZ KEŞİF HATTI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir